Örömmel folytatunk Önnel egy elkötelezettség nélküli beszélgetést díjmentesen.

Nem akarunk mindenáron eladni – partnereinket magunk is megválogatjuk.
Amennyiben foglalkoztatja az üzletmenetében, ügyfélkezelésében történő továbblépés lehetősége vagy a meglévő magas színvonalat szeretné fenntartani, kérem írjon a hello@tobbvevo.com címre!
Amennyiben szívesebben telefonál, kérem hívja a +36 70 250 8118 számot!

 

1994-óta foglalkozom azzal, hogy a vállalkozások vezetői nyugodtabban és több sikerélménnyel végezhessék a cégük irányítását.

Amikor megalapítottam a jelenlegi cégemet azzal a szándékkal tettem, hogy kimondottan a bolti (butik; autószalon; szaküzlet) értékesítési módszereket fejlesszem és  segítsem.

Az utóbbi években nagy igény keletkezett arra, hogy a vállalkozások jobban képviseljék magukat a piacon, emiatt az ügynöki / üzletkötő képzésre került nagy figyelem. Ezzel párhuzamosan rengeteget dolgozunk azon, hogy a meglévő munkatársak motiváltak legyenek, a feladataikat gondos, de nem bonyolult szervezés mellett végezzék, valamint az új személyek felvételekor a lehető legjobb arányban tudják kiválasztani a megfelelő kollégákat, elkerülve a csalódásokat és az ezzel járó pluszköltségeket.

Szeretném, ha felismernék a vállalkozások vezetői és az értékesítők, hogy nem csak lehetséges, hanem szükséges is tudatosan, hosszútávon gondolkodva, pozitív elvárásokkal végezni a feladataikat. Az eredmények azt igazolják, hogy sikerült olyan módszereket kidolgozni, amelyek segítségével a megszokottnál jóval eredményesebben folyik a munkavégzés és az értékesítés.

Az együttműködésünk eredménye a közös sikerélmény, hiszen az ügyfeleink sikere a csapatomé is.

Ádám Szilárd
cégvezető
+36 70 250 8118