Tegyen egy próbát ingyen!

A próbavásárlásról vagy mystery shoppingról sok üzlettulajdonosnak, műszaki-, vagy építőanyag kereskedőnek, valamint gépkocsi értékesítőnek nagyon kevés realitása van. Akadnak pesszimista vélemények is a tesztvásárlások hatékonyságáról. Nyilván ezeknek is nyomós oka van. Az eredmények alapján mi magabiztosan segítünk partnereinknek.

Már az első tárgyalásokon is próbálunk a partnereinkről beszélni a számukra is fontos témakörökben, hiszen nem az a fontos, hogy nekünk milyen élményeink vannak, hanem az, hogy a felmerült problémák megoldásához mit tudunk nyújtani és milyen eredmények várhatók. Nem kell mondanom, a próbavásárlás is csak egy eszköz abból a célból, hogy kitaláljuk min érdemes javítani az ügyfélkapcsolat menetében, vagy fenntartsunk egy kialakított magas színvonalat.

Annak érdekében, hogy könnyebben kialakuljon a bizalom és ne zsákbamacska legyen a szolgáltatás, szeretnénk felajánlani egy kockázatmentes, egyszeri lehetőséget!

Bizonyos feltételekkel, ingyenesen kipróbálható a próbavásárlás szolgáltatásunk!
A szolgáltatás tartalmazza a következőket:
1. próbavásárlás kivitelezése Budapest és Székesfehérvár 50 km-es körzetében
2. jegyzőkönyv és elemzés személyes bemutatása
3. az eredmények kielemzése 19 év tapasztalataira támaszkodva

Amennyiben szeretné kipróbálni a próbavásárlás szolgáltatásunkat ingyen, egyeztessünk a erdeklodes@tobbvevo.com e-amil címen, vagy a +36 20 362 6310 telefonszámon!

(Egyéb rendelkezések: A kéréseket jelentkezési sorrendben dolgozzuk fel. Amennyiben a jelentkező nem tartozik a potenciális ügyfélkörünkbe, úgy elutasíthatjuk -természetesen telefonon, vagy e-mailben egyeztetjük a részleteket és megpróbálunk segíteni!)