Cél

A megfelelő szervezés mellett a megfelelő személyzet, a rájuk bízott feladatokat elvégezze.

Elvárható eredmény

Olyan cég, amely az ügyfelei elégedettsége mellett megfelelő profitot termel. Olyan szervezet, amely alkalmazkodva a mindenkori körülményekhez, képes változni és biztosítani a fejlődéshez szükséges együttműködést mind a munkatársai között, mind pedig a piaci környezetével.

Mi történik, ha az a terület nem működik jól

A statikus módon vagy szervezetlenül működő cég véletlenszerűen érheti csak el a kitűzött céljait. A munkaterhek egyenlőtlen elosztása, a helytelen belső kommunikáció, az átgondolatlan-, vagy nem szabályozott munkafolyamatok miatt munkatársak között feszültség alakul ki, ami további felesleges munkát eredményez. A motiváció csökkenéséről és a morál széteséséről nem is beszélve. A hatékonyság alacsony marad, tehát az elvégzett munkamennyiség aránytalanul magas lesz a kapott eredményhez képest.

Mit teszünk mi?

Az előzetes felmérések alapján létrehozunk egy programot, amelyet következetesen végrehajtva elérjük azt a szervezettségi szintet, amellyel már kiszámíthatóbb a végeredmény. Szorosan együttműködve a vezető gárdával, az elméletet beépítjük a valós folyamatokba oly módon, hogy az tényleg támogassa a kitűzött célokat. Több területet is érintünk a program végrehajtása alatt. Ilyen területeket lehetnek: a munkatárs kiválasztás módszere, a vezető beosztásban levők elvárt feladatai, a cég szervezeti felépítése, a munkafolyamatok leszabályozása, a motivációs rendszer, a belső kommunikáció és információáramlás, stb.

Módszerek

Vezetői oktatás
Konzultáció
Coaching
Workshop

 

Egy kötetlen beszélgetés?