Segítünk mindazoknak, akik saját maguk szeretnék elkészíteni honlapjukat és azoknak is, akik nem szeretnének ezzel foglalkozni, mert túlságosan is összetett ez a tevékenység.
Mind esztétikai-, mind tartalmi szempontból odafigyelünk a potenciális vásárló figyelmét megragadni.
Minden elvesztegetett nap hátráltatja az üzlet fejlődését! Korszerű megjelenés és folyamatos fejlesztés nélkül elsüllyed a tömeges kínálatban az Öné!
Ha már van honlapja, de a visszajelzésből azt tapasztalja, hogy nem igazán hatékony, akkor is érdemes egy beszélgetést folytatnunk.

Az online marketing (megfelelő honlap) célja

A piaci jelenlét erősítése. Olyan ügyfélkör kialakítása, amelyik a hagyományos módon nem elérhető.
A cég/márka online jelenlétének tökéletesítése, működő webshop konverziójának maximalizálása. Erős, visszatérő vásárlóerő kialakítása. Technikai hiányosságok kijavítása és az adott rendszer használhatóságának – backend és frontend odalon egyaránt – optimalizálása.

Elvárható eredménye egy megfelelő online jelenlétnek

Stabil, visszatérő vásárló réteg kialakulása. Az elvárható optimális szintig növekvő konverziós ráta, organikus keresőtalálatok jelentős növekedése. Találati pozíció stabilizálása. Növekvő értékesítés, hatékonyabb üzemeltetés.

Mi történik, ha az a terület nem működik jól

Jelentős bevételkiesés -elmaradt haszon- a kevésbé hatékony vevőkapcsolatból kifolyólag.

Mit teszünk mi?

Amely vállalkozásoknak még nincs, azoknak elindítjuk a webes megjelenését.
Akiknek már van, finomítjuk -hangoljuk-, hogy eredményesebbek legyenek.

Saját és nemzetközi piacokon sztenderdizált mérési metódussal komplex elemzést készítünk a weboldalról. Kiemelve és osztályozva a hiányosságokat, illetve azok kijavításának erőforrás igényét és várható eredményeit. Egyeztetés után a cselekvési tervnek megfelelő pontok javítása, fejlesztése.

Módszerek

Átfogó, minden részletre kiterjedő webhely analízis.
Keresőoptimalizálás.
Tartalom- és szolgáltatásfejlesztés.

 

Egy kötetlen beszélgetés?